BALLETT Intermediate for Grad 7 & 8. Mandag 15.15

Kurs id : 1515
Studio 5
Mandag kl.15:15 - 16:15
Pedagog: Rebekka Flaarønning (RF)

Beskrivelse

NB: Pga. bygging av nytt studio kan oppstartsdatoen bli justert til tidligere eller senere. Kurset vil vare tilsvarende lengere, totalt 13 uker. 


Instruktøren på denne klassen er Rebekka Flaarønning (RF)


Spesielt med denne klassen: Denne klassen er for elever som har danset en del ballett før. For aldersgruppen 2003-2007

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt (uniform ), Rosa ballettights, ballettsko. Elever kan ha et lite ballettskjørt om ønskelig. Gutter har sort tights og hvit t-shirt eller singlet. Jenter må ha håret oppsatt i en ballettknute

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Royal Academy of dance: 
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet.

Vår kursplan