CONTEMPORARY nivå 3-4 *** Mandag 19.00

Kurs id : 1219
Studio 2
Mandag kl.19:00 - 20:00
Pedagog: Embla Solheim (ES)

Beskrivelse

Embla Åsatun Solheim (ES)
Instruktøren på denne klassen er Embla Solheim. Embla utdanner seg for tiden Kunsthøgskolen i Oslo, dans. Hun pendler til Extend på mandager og lørdager for å undervise elever hos oss. 

Spesielt med denne klassen: Denne klassen er merket *** på timeplanen. Dette betyr at det blir en audition første timen. Du blir derfor automatisk satt på prøvetime på denne klassen. For å danse jazz dette nivået må du ha dasnet lenge. 

Contemporary er en form for moderne ballett, men det er ikke muligheter for eksaminasjoner. Det er en kunstnerisk, moden og dramatisk form for dans der elevene har stor mulighet for å utrykke forskjellige stemninger. I denne dansestilen kreves det en stor kroppsbeherskelse og styrke igjennom senter av kroppen. Den har mye spennende bevegelser og jobber mye med hvordan du detter og så fanger balansen igjen. Det blir ofte danset til musikk som Massive attack, Prodigy, Pendulum og Trente Møller.

Anbefalt treningstøy: Barbent, tights/joggebukse/jazzbukse e.l, ballettdrakt/ singlet. Det viktigste er noe komfortabelt.

 

Vår kursplan