TÅSPISS nivå 1 (må ha fylt 12 år) Onsdag 1615

Kurs id : 3516
Studio 5
Onsdag kl.16:15 - 17:15
Pedagog: Rebekka Flaarønning (RF)

Beskrivelse

NB: Pga. bygging av nytt studio kan oppstartsdatoen bli justert til tidligere eller senere. Kurset vil vare tilsvarende lengere, totalt 13 uker. 

Spesielt med denne klassen: 

TÅSPISS 1: For å danse tåspiss nivå 1 må du danse minst 2 ballettimer utenom denne klassen og deltatt på tåspiss styrke og fått beskjed av læreren at du er klar for å danse med tåspiss sko.

Klassen er for de som er født i 2008 og eldre. 

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt, Rosa ballettights, tåspiss sko. Elever kan ha et lite ballettskjørt eller liten shorts om ønskelig.

Royal Academy of dance: 
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet. 

Vår kursplan