CONTEMPORARY nivå 3-4 (audition) Torsdag 16.15

Kurs id : 4316
Studio 2
Torsdag kl.16:15 - 17:15
Pedagog: Maria Bastos (MJB)

Beskrivelse

Pedagogen på denne klassen er Maria J. Bastos (MJB). Hun er autorisert ballettlærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance.

Spesielt med denne klassen: Denne klassen passer for alle som er født i 2005 og eldre. Det blir audition til denne klassen uken før oppstart. De som har meldt seg på denne timen vil få mail om når det blir audition i god tid. Siden det er en auditiontime blir man automatisk satt på prøvetime. Læreren forandrer status til kursplass om du kommer med.

Contemporary er en form for moderne ballett, men det er ikke muligheter for eksaminasjoner. Det er en kunstnerisk, moden og dramatisk form for dans der elevene har stor mulighet for å utrykke forskjellige stemninger. I denne dansestilen kreves det en stor kroppsbeherskelse og styrke igjennom senter av kroppen. Den har mye spennende bevegelser og jobber mye med hvordan du detter og så fanger balansen igjen. Det blir ofte danset til musikk som Massive attack, Prodigy, Pendulum og Trente Møller. 

Anbefalt treningstøy: sokker, tights/joggebukse/jazzbukse e.l, ballettdrakt/ singlet. Det viktigste er noe komfortabelt.

Vår kursplan