BALLETT Pree Primary. Mandag 17.15

Kurs id : 1117
Studio 1
Mandag kl.17:15 - 18:15
Pedagog: Maria Bastos (MJB)

Beskrivelse

Pedagogen på denne klassen er Maria Bastos (MJB). Hun er autorisert ballettlærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance.

 

Spesielt med denne klassen: Klassen varer i 45 min. For å delta på denne klassen trenger du ikke å ha danset ballett tidligere. Det er viktig å forberede barnet på at foreldrene venter på utsiden av studio. Den første gangen får foreldrene være med i starten og komme inn på slutten av timen. Det er også viktig barnet går på toalettet før timen. 

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt, Rosa ballettights, ballettsko. Elever kan ha et lite ballettskjørt eller liten shorts om ønskelig. Gutter: tights, ballettsko og stram T-shirt eller singlet.

Royal Academy of dance: 

RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet.

Vår kursplan