BALLETT Grad 4. Fredag 17.15

Kurs id : 5317
Studio 1
Fredag kl.17:15 - 18:15
Pedagog: Rebekka Flaarønning (RF)

Beskrivelse


Instruktøren på denne klassen er Rebekka.

Spesielt med denne klassen: Dette er en klasse for barn som er født mellom 2007-2010. Elver som ønsker å ta eksamen må gå samme graden to ganger i uken. 


Treningstøy: Jenter: Blå ballettuniform med skjørt om ønskelig. Rosa ballettights og ballettsko. Gutter: shorts/tights ballettsko og stram T-shirt eller drakt. Uniformer fåes kjøpt på skøyteshop.no (dansebutikken vegg i vegg med Extend)

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet. 

Royal Academy of dance:
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet.

Vår kursplan