BALLETT Grad 7 Fredag 17.00

Kurs id : 5517
Studio 3
Fredag kl.17:15 - 18:15
Pedagog: Maria Bastos (MJB)

Beskrivelse

Instruktøren på denne klassen er Maria Bastos (MB)

Spesielt med denne klassen: Denne klassen passer for de som er født i tidsrommet 2003-2007

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt (Grå uniform), Rosa ballettights, ballettsko. Elever kan ha et lite ballettskjørt om ønskelig. Gutter har sort tights og hvit t-shirt eller singlet

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Royal Academy of dance: RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet.

Vår kursplan