TÅSPISS nivå 3 (audition) Tirsdag 1515

Kurs id : 2315
Studio 5
Tirsdag kl.1515 - 1615
Pedagog: Rebekka Flaarønning (RF)

Beskrivelse

NB: Pga. bygging av nytt studio kan oppstartsdatoen bli justert til tidligere eller senere. Kurset vil vare tilsvarende lengere, totalt 13 uker. 

Spesielt med denne klassen: Tåspiss nivå 3: Denne klassen er det audition på. Det blir audition første undervsiningstime. Du blir derfor automatisk satt på prøvetime på denne klassen. Læreren forandrer status til kursplass om du kommer med.

Klassen er for de som er født i 2007 og eldre. 

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt, Rosa ballettights, tåspiss sko. Elever kan ha et lite ballettskjørt eller liten shorts om ønskelig.

Royal Academy of dance: 
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet. 

Vår kursplan