BALLETT Grad 6. Mandag 18.00

Kurs id : 1118
Studio 1
Mandag kl.18:00 - 19:00
Pedagog: Rebekka Faarønning (RF)

Beskrivelse

Maria Bastos (MB)0487-Edit

Rebekka Flårønning og Mia Bastos kommer til å rotere på denne klassen. Maria er autorisert ballettlærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance. Rebekka ønsker og utdanne seg innenfor dans. Hun  har mye erfaring fra privatundervuisning i grad 6.

Spesielt med denne klassen: Grad 6 er en høy grad. Du bør ha danset ballett i flere år for å delta på denne klassen. Om du ønsker å ta eksamen må du danse to klasser av grad 6 i uken. 

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.


Treningstøy:
 Jenter:Brun ballettuniform med skjørt om ønskelig. Rosa ballettights og ballettsko. Gutter: shorts, ballettsko og stram T-shirt eller drakt. Uniformer fåes kjøpt på skøyteshop.no ( dansebutikken vegg i vegg med Extend)


Royal Academy of dance:
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet.

Vår kursplan