BALLETT gutter. Tirsdag 1815

Kurs id : 2118
Studio 5
Tirsdag kl.18:15 - 19:15
Pedagog: Frits Holm Johansen

Beskrivelse

Instuktøren på denne klassen er Frits Holmen Johansen (FJ)

Spesielt med denne klassen: Denne klassen passer for de som er født i 2007 eller er eldre. VI har i år delt gutte ballettklassen i 3. Slik at det ikke blir så stort alderspenn.
Mandag kl 20.00- Ballett gutter videregående- høyt nivå
Tirsdag kl. 18.15 ballettgutter for 2007 og eldre.
Torsdag kl. 16.15 ballettgutter for 2007-2009
Torsdag kl. 17.15 for 2010-2012

Treningstøy: tights, ballettsko og stram T-shirt eller singt.

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Royal Academy of dance: RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet.

Vår kursplan