BALLETT Primary. Mandag 18.15

Kurs id : 1118
Studio 1
Mandag kl.18:15 - 19:15
Pedagog: Maria Bastos (MJB)

Beskrivelse

Instruktøren til timen er Maria Bastos (MB)

Spesielt med denne klassen: Denne klassen passer for de som er født i 2012 og 2013.Om eleven ønkser å ta eksamen er det lurt å danse to Primary klasser i uken. 

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt (lysrosa uniform), Rosa ballettights, ballettsko. Elever kan ha et lite ballettskjørt om ønskelig. Gutter har sort tights og hvit t-shirt eller singlet

Royal Academy of dance:
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet. 

 

 

 

Vår kursplan