YOGA VOKSEN. Mandag 19.15

Kurs id : 1119
Studio 5
Mandag kl.19:15 - 20:15
Pedagog: Kristina Moe (KM)

Beskrivelse

NB: Pga. bygging av nytt studio kan oppstartsdatoen bli justert til tidligere eller senere. Kurset vil vare tilsvarende lengere, totalt 13 uker. 

Instruktøren på denne klassen er Kristina Moe (KM).

Spesielt med denne klassen: Det er viktig alle elever tar med seg sin egen yoga matte til timen. Timen er for alle og man trenger ikke ha gått på yoga før. Det fine med yoga er at man gjør det man kan og tilpasser etter egen kropp. Voksenklasse.  

Hatha yoga er den yogaformen som er mest utbredt i verden. Det er en veldig bred form for yoga med både statiske og dynamiske bevegelser (asanas). Som i all yoga ligger det mye fokus på pusten (pranayama) og meditasjon. I yogatimene vil vi lære oss å balansere styrke og smidighet i kroppen og få hjernen og kroppen til å samarbeide med hjelp av pusten. Hatha yoga er en yogaform som passer for både nybegynnere og erfarne yogautøvere og man er velkommen uansett hvem man er og uansett hvilke fysiske utfordringer man har. Man blir gjennom yoga mer kjent med seg selv og jobber med å akseptere den kroppen man har. Man får lære seg å være her og nå og finne ro i en hektisk hverdag hvor man nesten konstant er eksponert for inntrykk.

Anbefalt treningstøy: gode komfortable klær som det er enkelt å bevege seg i. Ta gjerne med noen gode ullsokker og en varm genser til slutten av timen. 

Vår kursplan