SHOW JAZZ nivå 3-4 (audition) 1815

Kurs id : 1518
Studio 5
Mandag kl.18:15 - 19:15
Pedagog: Camilla Samuelsen Matre (CSM)

Beskrivelse

NB: Pga. bygging av nytt studio kan oppstartsdatoen bli justert til tidligere eller senere. Kurset vil vare tilsvarende lengere, totalt 13 uker. 

Instruktøren på denne klassen er Camilla Samuelsen Matre (CSM). Camilla er eier og driver av Extend art of dance AS.» Hun er autorisert ballettlærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance.

OBS! SHOW JAZZ AUDITION

Spesielt med denne klassen: Denne klassen passer for de som er født i 2004 og eldre, og som har danset en del jazz før. Det er audition på denne uken før oppstart. Om man ikke kommer med vil man få tilbud om en annen klasse.Det er audition på denne uken før oppstart. De som har meldt seg på denne timen vil få mail om når det blir audition i god tid. Siden det er en auditiontime blir man automatisk satt på prøvetime. Læreren forandrer status til kursplass om du kommer med.

Show Jazz er en dansestil som har eksistert i alle år. Show Jazz er en videreføring av Jazzballett. Show jazz har den tekniske delen fra klassisk ballett, sammensatt med trinn av en mer trendy karakter. Det er en dansestil som har mye hopp og piruetter og vi setter alltid av tid til tøying og styrke. Lyrisk jazz er en gren innenfor jazz som er en mer rolig variant. Musikken vi danser til kan variere fra popmusikk, ballader og mer musikalmusikk.

Anbefalt treningstøy: Barbent, tights/shorts, ballettdrakt/singlet.

Vår kursplan