BALLETT Advanced foundation. Mandag 15.00

Kurs id : 1115
Studio 1
Mandag kl.15:00 - 16:00
Pedagog: Maria Bastos (MB)

Beskrivelse

 Maria Bastos (MB)

Pedagogen på denne klassen er Maria Bastos. Maria er autorisert ballettlærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance. 

Spesielt med denne klassen: Advanced foundation er en høy grad. Du bør ha danset ballett i flere år for å delta på denne klassen. Om du ønsker å ta eksamen må du danse to klasser av adv foundation i uken. Du må tatt intermediate eksamen for å ta eksamen i denne graden.

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Treningstøy: Jenter:Mørk blå ballettuniform med skjørt om ønskelig. Rosa ballettights og ballettsko. Gutter: Sort tights, ballettsko og stram T-shirt eller drakt. Uniformer fåes kjøpt på skøyteshop.no ( dansebutikken vegg i vegg med Extend)


Royal Academy of dance:
 
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikerhet

 

 

Vår kursplan