TÅSPISS styrke (uten sko) Fredag 18.00

Kurs id : 5318
Studio 3
Fredag kl.18:15 - 19:15
Pedagog: Ragnhild Kristensen (RK)

Beskrivelse

Ragnhild
Ragnhild Kristensen (RK)


Spesielt med denne klassen: For å danse tåpiss styrke må du danse minst 2 ballettimer utenom denne klassen og fått beskjed av lærer at du er klar for denne timen.

Klassen er for de som er født i 2009 og eldre. 

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt, Rosa ballettights, tåspiss sko. Elever kan ha et lite ballettskjørt eller liten shorts om ønskelig.

Royal Academy of dance:
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet.

Vår kursplan