JAZZ/MODERNE VOKSEN Onsdag 20.00

Kurs id : 3220
Studio 2
Onsdag kl.20:00 - 21:00
Pedagog: Maria Bastos (MB)

Beskrivelse

Maria Bastos (MB)
Pedagogen på denne klassen er Maria Bastos. Maria er autorisertballett lærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance.

Spesielt med denne klassen: Denne klassen er kun for voksne. Minmumlder er 18 år. Timen varierer i stil. oen timer blir det Moderne og noen jazz. 

Jazz er en dansestil som har eksistert i alle år. azz har den tekniske delen fra klassisk ballett, sammensatt med trinn av en mer trendy karakter. Det er en dansestil som har mye hopp og piruetter og vi setter alltid av tid til tøying og styrke. Lyrisk jazz er en gren innen for jazz som er en mer rolig variant. Musikken vi danser til kan variere fra popmusikk, ballader og mer musikalmusikk.

Moderne er en kunstnerisk, moden og dramatisk form for dans der elevene har stor mulighet for å utrykke forskjellige stemninger. I denne dansestilen kreves det en stor kroppsbeherskelse og styrke igjennom senter av kroppen. Den har mye spennende bevegelser og jobber mye med hvordan du detter og så fanger balansen igjen. Det blir ofte danset til musikk som Massive attack, Prodigy, Pendulum og Trente Møller. 

 

 

Vår kursplan