MODERNE/JAZZ voksen Onsdag 20.15

Kurs id : 3220
Studio 2
Onsdag kl.20:15 - 21:15
Pedagog: Maria Bastos (MJB)

Beskrivelse

Pedagogen på denne klassen er Maria J. Bastos (MJB). Hun er autorisert ballettlærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance.

Spesielt med denne klassen: Denne klassen passer for alle som er født i 2002 og eldre (voksenklasse).  

Denne klassen er en blanding av Moderne/contemporary og Show Jazz.

Contemporary er en form for moderne ballett, men det er ikke muligheter for eksaminasjoner. Det er en kunstnerisk, moden og dramatisk form for dans der elevene har stor mulighet for å utrykke forskjellige stemninger. I denne dansestilen kreves det en stor kroppsbeherskelse og styrke igjennom senter av kroppen. Den har mye spennende bevegelser og jobber mye med hvordan du detter og så fanger balansen igjen. Det blir ofte danset til musikk som Massive attack, Prodigy, Pendulum og Trente Møller. 

Show Jazz er en dansestil som har eksistert i alle år. Show Jazz er en videreføring av Jazzballett. Show jazz har den tekniske delen fra klassisk ballett, sammensatt med trinn av en mer trendy karakter. Det er en dansestil som har mye hopp og piruetter og vi setter alltid av tid til tøying og styrke. Lyrisk jazz er en gren innenfor jazz som er en mer rolig variant. Musikken vi danser til kan variere fra popmusikk, ballader og mer musikalmusikk.

Anbefalt treningstøy: sokker eller barbent, tights/joggebukse/jazzbukse e.l, ballettdrakt/ singlet. Det viktigste er noe komfortabelt.

Vår kursplan