BALLETT ADV Tåspiss nivå 4 (audition) Tirsdag 16.15

Kurs id : 2116
Studio 1
Tirsdag kl.16:15 - 17:15
Pedagog: Maria Bastos (MJB)

Beskrivelse

Pedagogen på denne klassen er Maria. Hun er autorisert ballettlærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance.

Spesielt med denne klassen: Denne klassen er det audition på. Det blir audition første undervsiningstime. Du blir derfor automatisk satt på prøvetime på denne klassen. For å danse tåspiss nivå 4 må du ha danset lenge. Eleven må ha trent ballett gjennom mnage år. 

På Extend undervises det i The Royal Academy of dancing (R.A.D). Noen ballettelever ønsker å danse ballett fordi det er gøy, for å bli mer kroppsbevist, få bedre holdning, bedre koordinasjon og for å få styrket kroppen. Andre ballettelever ønsker å utvikle seg mer i ballett og velger å ta eksamen. I R.A.D balletsystemet har elevene en mulighet til å ta eksamener i forskjellige grader. På denne måten får de en skreddersydd progresjon innenfor ballet.

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt, Rosa ballettights, tåspiss sko. Elever kan ha et lite ballettskjørt.

Royal Academy of dance: 
RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet. 
 

 

Vår kursplan