BALLETT Pree Primary Torsdag 17.15

Kurs id : 4117
Studio 1
Torsdag kl.17:15 - 18:00
Pedagog: Camilla Samuelsen Matre (CSM)

Beskrivelse

Pedagogen på denne klassen er Camilla Samuelsen Matre. Camilla er eier og driver av Extend art of dance AS. Hun er autorisert ballettlærer innenfor ballettsystemet Royal Academy of dance.

Spesielt med denne klassen: Klassen varer i 45 min. For å delta på denne klassen trenger du ikke å ha danset ballett tidligere. Det er viktig å forberede barnet på at foreldrene venter på utsiden av studio. Den første gangen får foreldrene være med i starten og komme inn på slutten av timen. Det er også viktig barnet går på toalettet før timen. 

Treningstøy: Jenter: Ballettdrakt, Rosa ballettights, ballettsko. Elever kan ha et lite ballettskjørt eller liten shorts om ønskelig. Gutter: tights, ballettsko og stram T-shirt eller singlet.

Royal Academy of dance: 

RAD ble grunnlagt i 1920 og er i dag det største ballettsystemet i verden. Undervisningsplanen til RAD er undervist i 70 land. RAD er svært opptatt av riktig og trygg trening. Dette gjenspeiler seg i et krav om grundig undervisning. Den tar hensyn til utviklingen for et barn i ulike stadier, og krever ikke mer en hva et barns kropp kan klare. Ikke bare er RADs undervisningsplan moro for barn og ungdom å danse, utvikling av koordinasjon er et vesentlig element. I tillegg utvikles kondisjon og en sans for rytme, samt musikalitet og en uttrykksform for å fremme selvdisiplin og selvsikkerhet.

Vår kursplan